image Det lykkedes ikke for Viktor Drachmann og Hornbæk at få point med hjem fra Måløv. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
19. maj 2021 kl. 15:58
Hornbæk tabte med 4-1 i Måløv
Hornbæk fik en forrygende start på udekampen mod Måløv med scoring efter blot to minutters spil.
Den tilbagevendte anfører Casper Porsgaard lavede forarbejdet til Malthe Prahl, der efter et par gode driblinger sendte bolden i mål.
Hjemmeholdet havde en god chance for at udligne kort efter, men ellers stod der Hornbæk på det meste i den efterfølgende periode. Og det udløste en stribe store målchancer, som ikke blev udnyttet, og det blev senere kostbart.
Martin Junior sendte bolden lige forbi mål, Malthe Prahl brændte i helt fri position efter oplæg fra samme Junior. Casper Porsgaard brændte fra kort afstand efter oplæg fra Felix Brun, og samme Felix Brun brændte selv en kæmpe mulighed efter flot oplæg fra Mikkel Anberg.
Alle disse store chancer blev ikke udnyttet, og da hjemmeholdet i stedet udlignede til 1-1 efter 25 minutter på en tilfældig chance, havde det en overraskende negativ indflydelse på Hornbæk-holdet.
Omvendt var hjemmeholdet som forvandlet med ny fight og tro på tingene og formåede at overtage styringen af kampen. Og det blev honoreret syv minutter senere, da en fejlaflevering i Hornbæks forsvar blev kostbar. En helt fri spiller kunne bringe Måløv i front med 2-1.
Modgangen fortsatte
Ti minutter efter pausen blev det 3-1 direkte på frispark. Optakten var en situation, hvor kampens dommere vurderede, at Hornbæks Mikael Juellund fratog en Måløv-spiller en oplagt målchance, da han begik et frispark på kanten af straffesparkfeltet. Rødt kort til Juellund, og efterfølgende scorede Måløv til 3-1 på frisparket.
Hornbæk formåede aldrig for alvor at komme tilbage i kampen. Måløv havde et overtag i fight og indstilling, og de satte punktum med scoring til 4-1 få minutter før tid.
På baggrund af de første 20 minutter af kampen var det noget af et mysterium, hvordan Hornbæk kunne tabe denne kamp, men det var helt selvforskyldt. På positiv-siden gav Hornbæk debut til den 18-årige Pelle Houmann, og generelt var det de unge, der viste de bedste takter i kampen.
Hornbæk er fortsat nummer fire, tre point efter Fredensborg, der er næste modstander. Det sker på fredag kl. 19.00 på Pedella Park i Hornbæk. Før kampen, nærmere bestemt kl. 17.30, afvikler fodboldafdelingen i Hornbæk IF den ordinære generalforsamling i klubhuset.
Old boys mod KB
Torsdag aften kl. 19.30 kommer Hornbæks old boys mandskab på en interessant opgave, når de får besøg af KB's stjernespækkede mandskab. Det er en kvartfinale i Old Boys pokalturneringen, og kampen spilles på Pedella Park i Hornbæk.
På KB-holdet finder man tidligere divisionsspillere som Daniel Jensen, Per Krøldrup, Martin Albrechtsen, Hjalte Nørregaard, Thomas Kristensen og Martin Vingaard. Så Hornbæks tophold i Old Boys 1 rækken får noget at se til. Som forventet laver man en lille fest ud af kampen, så Fodboldens Venner åbner for serveringen af grillpølser samt øl og vand. For vinderen af kampen venter der en semifinale på hjemmebane mod Stenløse.