Menu

Serie 3 kampen mod Humlebæk er aflyst

image På grund af Humlebæks afbud til lørdagens serie 3 kamp i Hornbæk må Mikael Juellund Sørensen vente lidt længere på sin førsteholdskamp nummer 300 for Hornbæk. Næste mulighed bliver lørdag 1. april, når turneringen genoptages. Arkivfoto: Susanne Prahl.
13. oktober 2022 kl. 23:23
Hornbæk har spillet færdig i dette efterår.
Hornbæk og Humlebæk skulle have afsluttet dette fodbold-efterår med et lokalopgør i Hornbæk lørdag eftermiddag.
Desværre har Humlebæk ikke mulighed for at stille et hold, så kampen er aflyst. Rækken er i forvejen decimeret fra 12 til 10 hold, efter to hold trak sig kort før turneringsstart. Opgøret mod Humlebæk er derfor den femte kamp, Hornbæk mister i sit program i denne sæson.
De to klubber har i fællesskab anmodet DBU Sjælland om tilladelse til at afvikle kampen til foråret, hvor anden halvdel af turneringen foregår, men indtil videre er dette ønske blevet afvist. Da lørdagens kamp ville have været efterårets sidste opgør, kan Hornbæk indlede vinterpausen ubesejret på førstepladsen.
Andetholdet i serie 5 har to kampe tilbage i dette efterår. På lørdag kl. 11.00 kommer Hørsholm på besøg, og søndag 23. oktober kl. 14.00 afsluttes med en udekamp mod et klub med det særprægede navn Fremtidens Unge, der har base i Humlebæk.
Luk