Stort nederlag

image Felix Brun reducerer her til 1-2 for Hornbæk på et flot hovedstød men gæsterne løb med en sikker sejr. Foto: Susanne Prahl.
Peter Clausen
26. april 2021 kl. 22:02
Hornbæks unge tropper tabte med 1-6 til Vejby-Tisvilde.
Med få undtagelser er det de unge, der dominerer holdkortet på Hornbæk serie 2 mandskab i øjeblikket. Med fire mand på 17 og to mand på 19 år var der der ikke så meget seniorrutine på holdet lørdag, men til gengæld masser af talent og gå-på-mod.
Med kun tre spillere på over 23 år blev det dog en svær opgave mod et velspillende mandskab fra Vejby-Tisvilde. Gæsterne, der er blevet forstærket i vinterpausen og også har mange unge spillere på holdet, kom foran efter 19 minutter, da Daniel Pedersen udnyttede en ripost fra kort afstand efter for meget tøven i Hornbæks bageste rækker. Det blev 2-0 til VTF fem minutter før pausen på et flot langskud fra Tobias Madvig, mens Hornbæks eneste reelle målchance i første halvleg kom fra Mikkel Anberg, der trykkede af fra distancen efter en fin solotur.
Hornbæk gik ned til sidst
Hornbæk kom godt ud til anden halvleg, og det var helt fortjent, at hjemmeholdet fik reduceret i det 56. minut. Scoringen kom via et godt indlæg fra Mads Kok Jørgensen i højre side, og foran mål kunne en af de rutinerede, 23-årige Felix Brun, sende bolden i mål med et flot hovedstød.
Derefter fulgte en fin periode for hjemmeholdet med fint spil, godt opildnet af scoringen, men desværre udmøntede det sig ikke i en udligning. Med et kvarter tilbage var det i stedet VTF, der reelt fjernede den sidste spænding med scoringen til 3-1 fra Mikkel Tarbo Mikkelsen.
Denne scoring drænede hjemmeholdets unge løver for de sidste kræfter, og derfor blev det lidt for let i de sidste fem minutter, hvor gæsterne fik lov til alt for let at score yderligere tre gange. Mikkel Tarbo Mikkelsen med yderligere et mål samt to scoringer fra Mathias Andersen gjorde cifrene lidt for voldsomme for Hornbæks unge spillere, der dog nok skal komme igen. Man lærer også af nederlag.
- Hvis man ser bort fra det sidste kvarter, er jeg ganske tilfreds med spillernes indsats, men det var lidt unødvendigt, at VTF fik så let spil til sidst, lød det ærligt fra træner Mikkel Bertram.
- Men det lærer vi alle af, og de unge får værdifuld rutine i disse kampe.

Hornbæk er fortsat placeret i den bedste halvdel af rækken, men flere hold er lige i hælene på Hornbæk. Næste opgave er en udekamp mod topholdet Hellebæk på lørdag kl. 16.00.