Menu

Forløsning efter første forårssejr

image Her scorer Melvin Mauritson til 1-1 for Hornbæk mod AB. Foto: Susanne Prahl.
21. april 2024 kl. 15:53
Hornbæk vandt den første forårssejr med 2-1 over AB
Der var forløsning i Hornbæk-lejren efter lørdagens 2-1 sejr over AB på kunstgræsset i Hornbæk.
Det var ikke blot forårets første sejr, det var også forårets første mål fra Hornbæks side. Mange brændte målchancer havde præget de første to kampe, 0-1 mod Hareskov og 0-0 mod Vejby, og lørdagens hjemmekamp startede lidt på samme måde.
Gæsterne kom foran efter 21 minutter. På trods af undertal efter et gult kort scorede AB på et frispark, der blev rettet af på vej mod mål. Hornbæks Mikkel Anberg måtte også udenfor i 10 minutter efter et frispark, og generelt manglede der tempo og bevægelse hos Hornbæk i de første 45 minutter.
Forløsning
Det blev der ændret på efter pausen, og ikke mindst det udlignende mål i det 56. minut havde positiv indflydelse på hjemmeholdets spil. Indskiftede Jonatan Wolfs udmærkede afslutning blev kun pareret af ABs målmand, og så var Melvin Mauritson effektiv på riposten.
Det var en helt fortjent udligning, og kun to minutter senere fulgte Hornbæks andet mål. En af Hornbæks bedste, Mikkel Anberg, tog sagen i egen hånd med en imponerende dribletur med efterfølgende afslutning og scoring til 2-1.
I den resterende halve time blev der spillet godt af begge hold, men på trods af flere profiler på AB-holdet lykkedes det sjældent for gæsterne at spille sig frem til nævneværdige chancer, og Lau Rasmussen i Hornbæks mål blev ikke sat på de helt store prøver.
Hornbæk var nærmere 3-1, men på trods af gode muligheder til Nilas Ekstrand-Olsen, Mikkel Petersen, Melvin Mauritson, Mads Jørgensen og Casper Porsgaard blev det ved 2-1.
- Vi viste virkelig viljen til at vinde i dag. Det skinnede igennem, ikke mindst efter pausen, hvor vi kom op i de rette omdrejninger, lød det fra en glad træner, Kasper Jensen, der glædede sig over en tæt besat sidelinje, som støttede hjemmeholdet. Endnu engang var det en god holdindsats med ekstra roser til Mikkel Anberg. Nu glæder Hornbæks spillere sig til næste hjemmekamp, hvor det rigtige græs forhåbentlig kan benyttes.
Hørsholm og Vejby sidder solidt på de to øverste pladser, mens Hornbæk fortsat er placeret som nummer seks, to point fra tredjepladsen. Næste opgave er på torsdag kl. 18.00, hvor man på udebane (Vedbæk Stadion) møder FC Rudersdal.