Menu

19 Mix

Velkommen til ”Minibold for årgang ’19”. Alle fra årgangen kan være med uanset om man er dreng eller pige og uanset om man har set en fodbold før eller ej. 

Vi er efterhånden et ret stort hold, men der er plads til flere.

Vi træner lørdage kl. 10-11 og onsdage kl. 16:30-17:30. Vi er meget ofte indendørs da det har vist sig at fungere rigtig godt med de små, men når det bliver rigtig sommer og vi ikke nænner at gå indendørs så har vi det også godt udendørs.

Vi træner ikke indersideafleveringer eller Laudrupfinter, men vi leger og har det sjovt. Når det giver mening er der fodbolde (eller andre slags bolde) med, men den primære fokus er på at have det sjovt og at skabe en god hold-kultur.

Børnene har lært at når der bliver fløjtet i den magiske fløjte så handler det om at komme ind i en rundkreds med træneren og høre efter hvad vi nu skal… det går efterhånden ret godt. Oftest…

Vi tilstræber at lave lege (det der senere bliver til øvelser) hvor vi aldrig kommer til at stå og vente i en kø for at få lov til at sparke til en bold – alle er i fuld sving når vi er i gang. Til gengæld har vi ofte snack- og vandpauser. Så husk en solid madpakke.

Vi har fire(!) fidusbamser der kommer med børnene hjem lidt på skift. Officielt hedder det sig at den kommer med de børn hjem, der har været gode til at høre efter og være med i legene, men alle skal nok få den med hjem - selv trænerens søn. Fidusbamsen må gerne tage en lille snack med til at dele ud, men da vi har fire bamser behøver det ikke at være noget stort – så når vi ikke andet end at spise snacks :)

Vi vil gerne have at forældrene støtter op om en positiv fodboldkultur og beder derfor forældrene om at spørge ind til om det har været sjovt, om man har lavet nogle seje tricks og den slags før man spørger ind til om man har scoret mål eller vundet. Den sidste del behøver vi ikke have for meget fokus på.

Vi slutter træninger (og kampe når den slags kommer i fremtiden) af med et fælles kampråb så det vil jeg også gøre her: ”VI VIL SPILLE, VI VIL LEGE, VI ER NEMLIG RIGTIG SEJE…ÅÅÅÅÅHHH HORNBÆK!!!”

 

Luk