Menu

Årgang 05/06 - Drenge

»Nu er sejr jo ikke alt«

 

Folk, der kender forfatteren til disse ord, vil straks betvivle troværdigheden af ovenstående udsagn, når der blot er et gran af konkurrence involveret... men når det handler om U11-fodbold i en breddeklub er sagen straks en anden.

 

Dagens program stod på kamp mod Espergærde med efterfølgende fællesspisning i Klubhuset for spillere, forældre og søskende. Vi vender tilbage til førstnævnte.

 

11 spillere, og endda 1 oversidder, 15 forældre og 8 søskende samledes i Klubhuset efter drengenes bad & omklædning. To mødre havde velvilligt medbragt en kæmpe omgang kødsovs, og pastaen blev hurtigt sat over; parmesan blev revet og vupti, så stod der aftensmad klar til alle. Så snart børnene var mætte, strøg de straks i leg rundt på anlægget, mens de voksne hyggesludrede over en kop kaff'. Ja, der var sågar et par andre velvillige mødre (lød muligvis en kende forkert!!?), der havde medbragt et par kager til yderligere at forsøde den dejlige aften med.

 

Og så til kampen: 11 motiverede drenge stod klar – samt en opbakkende William på sidelinjen. Det var hurtigt klart, at vi stod overfor en skrap modstander med særligt en enkelt spiller med spidskompetencer som hastighed, dribling og skud... Bagud 0-1, blev vendt til en Hornbæk-føring på 2-1 inden pausen på straffespark af Alex (begået mod ham selv) og et energisk langskud af Wille. Spillet var helt klart tilfredsstillende, og særligt holdets bærende kræfter trådte i karakter.

 

De positive takter fortsatte for så vidt i 2.halvleg, men en halvkikset tilbagelægning krøb desværre ind over målstregen – vores målstreg; 2-2. Begyndende træthed hos vores drenge og derfor for meget fri plads midt på banen blev straffet med to langskudsmål af Espergærdes bedste spiller (der formodentlig har sin vante gang på EIF's bedste 05-hold!?). Det ene sad knaldhårdt oppe under overliggeren, det andet nede i det ene hjørne uden chance for vores nye "springkanin i buret", Philip. Det blev også 2-5, inden Bertram reducerede på et hurtigt aftræk uden for feltet til slutresultatet 3-5.

 

Dagens FIDUS blev Ossy for en heroisk indsats i forsvaret og en styrende rolle i opspillet. Som træneren nævnte i Klubhuset var både Alex, Mads, Wille og vores nytilkomne spiller, Oskar kandidater på dagen. Hvis holdet præsterer på dette niveau i de kommende kampe, er der mange gode og sjove oplevelser i vente for både trænere, spillere og forældre. 

 

Kampen, der generelt var velspillet og uden mange frispark, blev endnu engang styret af vores trofaste kampleder, Jesper – TAK!

 

Det er sådan en aften, man bliver glad i låget af. Tak for dejligt samvær og god opbakning.

 

Pva. Trænerduoen,

Storminger