Nederlag til Fredensborg

image Her når Mikkel Petersen højest og reducerer for Hornbæk. Foto: Susanne Prahl.
12. maj 2024 kl. 22:01
Hornbæk tabte udekampen mod Fredensborg med 3-1
Med kun et enkelt point i de seneste tre kampe, er det op ad bakke for Hornbæk i øjeblikket.
Lørdag tabte Hornbæk således med 3-1 i Fredensborg, der primært sikrede sig sejren via en god første halvleg.
Igen måtte Hornbæk undvære en række stamspillere på grund af diverse afbud, og især i de første 45 minutter kneb det med at matche hjemmeholdet, der fortjent kom foran efter 11 minutter, da Emil Borch Fosgrau udnyttede et, af lidt for mange, boldtab fra Hornbæks side.
Historien gentog sig sidst i halvlegen, og denne gang var det Lasse Larsen, der passerede Lau Rasmussen i Hornbæks mål. Hornbæks bedste mulighed var et ikke dømt straffespark, begået imod Mikkel Petersen. Det var vist kun kampens dommer, der ikke var enig her.
Bedre i anden halvleg
Hornbæk havde gjort det lidt for svært for sig selv med for mange unødige boldtab i første halveg, men det og meget andet blev bedre efter pausen. Og allerede i det første minut var Melvin Mauritson tæt på at passere hjemmeholdets keeper fra en spids vinkel.
Hjemmeholdets Lasse Larsen afgjorde dog reelt kampen med sit andet og Fredensborgs tredje mål midt i halvlegen, men spillemæssigt var Hornbæk meget bedre med i opgøret på dette tidspunkt, og Mikkel Petersen kunne med rette igen føle sig snydt for et straffespark mod slutningen. Alle andre end kampens dommer så den oplagte forseelse.
Samme Mikkel Petersen kom dog på måltavlen, da han med et kvarter igen reducerede til 3-1 på et hovedstød efter hjørnespark fra William Tillisch.
Desværre blev det ikke til mere for Hornbæk, der fortsat er nummer syv, hele 12 point fra en oprykningsplads. Hornbæk skal roses for at komme godt tilbage i anden halvleg, men det var for sent til at få point med hjem. På dagen var det mest Mikkel Petersen og William Tillisch, der skilte sig ud hos Hornbæk.
 I den kommende weekend, hvor det jo er Pinse, kan Hornbæk holde fri, da den oprindelige modstander fra ORI trak sig ud af turneringen i vinterpausen. Derefter resterer der fire kampe for Hornbæk, tre af dem på hjemmebane, og den første er lokalopgøret mod Gilleleje, Det opgør spilles lørdag 25. maj kl. 14.00.