Menu

Skuffende aften for Hornbæk

image Elias Memborg og Hornbæk led et knebent nederlag på udebane mod AB torsdag aften. Foto: Susanne Prahl.
03. september 2023 kl. 22:25
Hornbæk tabte udekampen mod AB med 1-0
Det blev en trist aften for Hornbæk i torsdagens udekamp i Bagsværd mod AB. Hjemmeholdet vandt med 1-0 i en skuffende kamp, hvor Hornbæk ikke formåede at vise det forventede niveau. 
Kampen var flyttet til kunstgræs på grund af den silende regn, der fortsatte kampen igennem. Det var småt med højdepunkter i en skidt kamp, men det var hjemmeholdet, der havde de fleste chancer. Søren Byskov i Hornbæks mål spillede igen en god kamp og tog sig af det meste. I den anden ende kneb det for Hornbæk med at tilspille sig chancer. Alt for meget løb ud i sandet, primært på grund af alt for mange boldtab, der ødelagde Hornbæks spil.
Kampens eneste scoring faldt i det 56. minut efter et hjørnespark. Foran mål var det Rexhep Sezallari, der blandt venner og fjender fik sendt bolden i mål. Hos Hornbæk var der debut til den 17-årige Nilas Ekstrand-Olsen, der havde det svært i offensiven på en aften, hvor Hornbæk aldrig fik gang i det flydende spil. Sebastian Hayn løb med de fleste stemmer for en kæmpe arbejdsindsats.
Hornbæks næste to kampe er på eget græs. Tirsdag kl. 18.00 kommer Vejby-Tisvilde på besøg, og på lørdag kl. 14.00 er modstanderen FC Rudersdal.
Luk