Menu

Træneren har ordet....

image Forhåbentlig byder foråret på masser af Hornbækjubel på Pedella Park, som her i september, da Virum blev besejret med 3-1. Foto: Susanne Prahl.
Kasper Jensen
02. februar 2023 kl. 00:00
Velkommen til seniorstart 2023
Det er på en anden måde at vi i seniorafdelingen går opstarten i møde end vi gjorde sidste år og man kan vel roligt sige at 2022 på mange måder er gået over alt forventning. Sidste år havde vi første træning omkring d. 1. marts og her dukkede 12-14 spillere op. I år starter vi på lørdag d. 4/2 og omkring 30 spillere har meldt deres ankomst og det er en god blanding af gamle, tilbagevendte og nye ansigter. Flere har snakket om at vinterpausen har været for lang, men det tager vi i træner/leder gruppen som noget positivt for så må vi jo ha' gjort noget rigtigt i 2022 😉
For lige kort at opsummere udviklingen i løbet af 2022, så startede vi året med dårligt at have spillere til et seniorhold, men gamle kendinge og oldboysspillere gav lidt hjælpende hænder og fødder og på den måde kom vi igennem. Man kan på mange måder se hvor sund en klub er når folk “rykker sammen i bussen” i de svære tider. Tak til jer.
I sommerferien blev klubbens ungsenior, som havde et lukket 8-mands hold styret af Torben Svinggaard, med lidt overtalelse lavet om til et serie 5 hold og på den måde har vi nu både et serie 3 og serie 5 hold. De unge gutter har i den grad grebet udfordringen og det er en fornøjelse at se dem og det humør de bringer med sig.
Ved afslutningen af 2022 takkede Torben Svinggaard af for denne gang. Der skal herfra lyde en tak til ham - han er om nogen grunden til at der stadig er lidt samling på de yngre seniorspillere og havde det ikke været for Torbens indsats, så er jeg ikke sikker på at vi havde haft 2 styks 11-mands hold i dag..
Med Torbens afgang har vi skulle finde en ny tovholder på serie 5 og han er nu fundet i form af Niels Christian Linde. Vi er rigtig glade for at “Linde” har takket ja til udfordringen og jeg spår ham en vigtig rolle i trænerteamet. Han kender klubben og de enkelte  mennesker helt ind til det inderste og stemningen i omklædningsrummet stiger altid et par procenter når han kommer ind. Velkommen til Linde..
Selvom vi har haft “medvind” i 2022 er det ikke ensbetydende med at vi er tilfredse. Vi går et spændende år i møde og specielt her i foråret har vi noget at spille for. Både serie 3 og serie 5 skal spille med om oprykning i deres respektive rækker og uden at “sælge det berømte skind for bjørnen er skudt”, så synes jeg i den grad også at gruppen af seniorspillere har niveau til mere end vores nuværende placeringer. Men det skal jo bevises på banen..
Jeg har af flere omgange også nævnt at klubben har et U19 hold styret af Søren Storminger og Simon Ebbe. Det er absolut ikke hverdagskost at en klub af vores størrelse har et U19 hold og derfor føler vi heller ikke på senior at vi kan nyde succesen for meget. Vi skal i den grad arbejde på at gøre vores tilbud om seniorfodbold i HIF, så attraktivt for alle som muligt. Tilbuddet skal gerne være så godt at de unge gutter på U19 med selvfølge vælger at spille videre på senior når den tid kommer.
Håber at se jer alle på Pedella Park når vi spiller første hjemmekamp d. 8/4 2023
Kasper Jensen
Træner senior 1
Luk