Menu

Årets Frivillige

image Signe Storminger-Dalgaard

Årets Frivillige i Hornbæk IF Fodbold 2015/16!!!

 

Til den store Ungdomsafslutning i Hornbæk IF Fodbold lørdag den 25/6 blev Årets Frivillig afsløret.


Prisen blev uddelt for første gang og bliver givet for at påskønne det store frivillige arbejde som flere hundrede unge og voksne yder ved arrangementer - store som små - og af meget forskellig art. Vi har store turneringer som Hornbæk Cup og Drachmann Cup indendørs fodbold, Kronborg Cup og sociale arrangementer for hold, hvor de...r bl.a. skal laves og sælges mad og drikke. Vi har ture og løbende opgaver på holdene med tøjvask, kørsel og meget meget mere. Alt dette er kun muligt med frivillige og alle skal have en stor tak. Det er en meget vigtig del af klublivet med sociale arrangementer og uden frivillige kan det ikke lade sig gøre.


Årets Frivillig er med på alle fronter. Hun tager ansvar og har altid et smil og en positiv imødekommende facon. Det er nemt at spørge hende, men hun reagerer også på generelle opslag og forespørgsler. Og hun stiller op hver gang. Det vil sige, hvis hun ikke kan, så melder hun afbud. Det er engagement også at komme med den tilkendegivelse og hun viser hvor seriøst hun tager det. Hun ved hvor meget det betyder i den store sammenhæng at give et "nap" med.


Det er en stor glæde at uddele prisen som Årets Frivillig 2015/16 til Signe Storminger-Dalgaard. Stort tillykke og stor tak for frivilligheden.


På Hornbæk IF Fodbold's vegne
Formand Lars Vindahl Andersen